3 előny, amire az Invisalign-tól számíthatsz

437

A fogszabályozás megkezdése előtt ma már az első konzultáció során nem csak fogaid állapotát mérik fel, hanem tájékoztatnak arról is, hogy milyen fogszabályzó típusokat van lehetőséged igénybe venni. Az egyik ilyen opció ma már az Invisalign, amely 2022-ben egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Korábban nem volt sok választás, ha fogszabályzót szerettünk volna. Megkaptuk a nem túl szép rögzített fogszabályzónkat és a következő konzultációk során igazították. Ez 2022-ben már egyáltalán nem így van, láthatatlan fogszabályzók különböző típusai közül választhatunk. Cikkünkben az Invisalign fogszabályzóról fogunk három olyan előnyt kiemelni, amit nem kapunk meg például a Pitts21-től. A fő előnyök meghatározásában Dr. Mayer Csaba Invisalign vélemény cikke segített.

#1: Egyedileg gyártott

Az Invisalign kezelés megkezdése előtt 3D lenyomat készül a fogunkról, amelynek segítségével egyedileg gyártott terméket kapunk. Ennek óriási előnye, hogy az egyedi fogtorlódások és egyéb problémák szakszerűen, személyre szabottan kezelhetőek.

#2: Szájhigiénia

Az egyik legnagyobb félelem a fogszabályzó esetén, hogy hogyan lehet majd fogainkat tisztítani. Az Invisalign esetén e miatt nem kell aggódni. A feltett síneket magunk, egyszerűen le tudjuk venni, amíg például fogat mosunk vagy vacsorázunk. Ezzel az étkezések és a fogak tisztítása jelentősen könnyebbé válik.

#3: Esztétika

Attól függetlenül, hogy fogszabályzót hordani nem ciki, nem szeretnénk, ha mindenki látná vagy legalábbis azonnal szembe tűnne. Az Invisalign egy valóban szinte láthatatlan fogszabályzó, főként azok veszik csak észre, akik tényleg észre akarják.

+1: Ár

Tudjuk jól, hogy az ár ebben az esetben is egy fontos tényező. Az Invisalign árakról tájékozódjunk itt és döntsük el, hogy ezek az igazán hasznos előnyök megérik-e számunkra azt az extra összeget, amit fogszabályozásra költünk.

Ahogy láthatjuk az Invisalign valóban egy úttörő technológia, amelynek köszönhetően egyszerűbb, higiénikusabb és esztétikusabb lehet fogszabályzó kezelésünk. Ez pedig fontos egy kutyatrénernek és egy tanárnak is egyaránt!

Szponzorált Cikk