Felhasználóbarát Torrent kliensek fájlok biztonságos letöltéséhez

139

Magnetlinkek, illetve Torrent fájlok kötegelt letöltési feladataihoz is kifogástalan Torrent kliensek amik PC-n, mobilon, illetve akár böngészőből futtatható változatban is beszerezhetőek. Fájlgyűjtemények megosztásához is nagyszerűek amivel a letöltési feladatokat ütemezni is tudjuk. 2 remek Torrent kliens amik rengeteg modern funkciót biztosítanak.

Az egyik legelterjedtebb Torrent kliens ami több testre szabási lehetőséget is tartalmaz, az uTorrent eszközével akár multimédiás tartalmak előnézetét is megtekinthetjük a Torrentek letöltése közben. A szoftverrel konfigurálhatjuk a le, illetve feltöltési sebességet akár különféle internetes háttérfeladatokat is futtathatunk. A fájljainkat is meg tudjuk osztani a Torrent klienssel amivel Torrent fájl is készíthető, a tartalmak letöltés prioritás értékét is kijelölhetjük. Leállíthatjuk, szüneteltethetjük a feladatainkat. A fájlgyűjtemények letöltéséhez a Torrenteket hivatkozásként, illetve akár Magnetlinkként is megnyithatjuk. Egy modern, rendszerezett indítófelületen tudjuk megjeleníteni a tartalmaikat, amivel a letöltések tulajdonságai is megtekinthetőek. A le, illetve feltöltési sebességet, a fájlokat letöltők számát, illetve méretüket a program alsó ablakában tekinthetjük meg. Akár méretkorlátozás nélkül tudunk fájlokat eltárolni P2P hálózaton elérhető számítógépekről. Az uTorrent Pro kiadásban is beszerezhető amivel multimédiás tartalmakat is szerkeszthetünk, a fájlokat konvertálni tudjuk a felhasználó igényeinek megfelelő Kodek formátumra.

https://szofthub.hu/utorrent/

RSS csatornákról automatikus letöltési munkafolyamatokhoz is kiváló Torrent kliens a BitTorrent ami a több fájlból álló Torrentekhez is nagyszerű, egyénileg választhatjuk ki a nekünk szükséges tartalmakat. A programmal akár konfigurálni tudjuk, hogy egy munkafolyamatban mennyi hálózati kapcsolatot hozzon létre. Ip címmel blokkolhatóak a partnerek. Videó, illetve Audió adatfolyamok Streamingelési feladataihoz a Webes kiadása kiváló, az integrált multimédiás funkciójával a fájlokat a letöltés előtt le tudjuk játszani, minimális hardveres erőforrás értékkel tudunk fájlokat letölteni. A felső eszköztárán egy kereső funkciót is tartalmaz.

https://szofthub.hu/bittorrent/